Forside ProdukterAfgrøderFMC NyhederTeknisk service
Om FMCKontakt
Du er her: FMC Agricultural Solutions Om FMC Historie Globaliseret produktion

Globaliseret produktion


Flere produktionssteder giver større fleksibilitet og flere udviklingsmuligheder.

 

Indtil 1997, hvor Cheminova erhvervede Lupin Agrochemicals i Indien, foregik al produktion i Danmark. Med købet af Lupin Agrochemicals fik Cheminova både en større produktionskapacitet og direkte adgang til et vækstmarked for plantebeskyttelsesmidler.

 

Fabrikken, nu Cheminova India, har været under løbende modernisering og udvidelse siden overtagelsen, og der er opnået en standard for miljø og arbejdsmiljø, der ligger over det normale niveau for indiske produktionsvirksomheder.

 

Et nært samarbejde mellem udvikling og produktion i Danmark og i Indien har givet nye muligheder for hurtig og effektiv produktudvikling.

 

Cheminovas produktion blev i 2000’erne yderligere globaliseret ved tilkøb af formuleringsvirksomheder, hvor de brugsfærdige produkter fremstilles og tappes i brugervenlige emballager. Cheminova har formuleringsvirksomheder i Storbritannien, Australien, Italien og Tyskland.

 

Den øgede kapacitet til produktion af aktivstoffer og brugsfærdige produkter har givet større fleksibilitet og har understøttet strategien om vækst gennem nye produkter.Læs mere

 Disclaimer notice  Ι  Privatlivspolitik