Forside ProdukterAfgrøderFMC NyhederTeknisk service
Om FMCKontakt
Du er her: FMC Agricultural Solutions Teknisk service Nyheder Azaka® - nyt svampemiddel med god effekt på knoldbægersvamp

Azaka® - nyt svampemiddel med god effekt på knoldbægersvamp


Oprettet dato: 7. september 2016


God økonomi for landmanden

Forsøgsresultater fra 2015 viser, at der for landmanden er god økonomi i at bekæmpe svampe i vinterraps. FMC har netop introduceret et nyt produkt, som er særdeles velegnet til svampebekæmpelse omkring blomstring i raps.

Forsøgsresultater med svampebekæmpelse i vinterraps i 2015 og foreløbige resultater fra 2016 viser, at der er god økonomi i at bekæmpe svampe i vinterraps.

Landmanden tjener typisk 2 til 3 hkg/ha på at bekæmpe svampesygdomme. Forsøgene viser endvidere, at klassiske aktivstoffer som tebuconazol og azoxystrobin stadig er vigtige aktivstoffer, når det handler om at bekæmpe svampe i raps.

FMC har netop fået godkendt og introduceret et nyt produkt til svampebekæmpelse. Produktet, som hedder Azaka®, indeholder 250 g/l azoxystrobin, og er dermed en særdeles attraktiv blandingspartner i bekæmpelsen af svampesygdomme i raps.

Forsøg viser også, at en indsats med Azaka® omkring blomstring i raps, er særlig effektiv til bekæmpelse af knoldbægersvamp og skulpesvamp, ligesom produktet har vist god effekt på bekæmpelse af rustsygdomme i korn.

Læs mere om produktet Azaka® .

Se forsøgsresultater fra 2015 nedenfor.

 

3 forsøg med svampebekæmpelse og vækstregulering forår i vinterraps 2015.

 


Produkter

Afgrøder

 

Seneste nyt!

 

Gode råd om aktuelle produkter
Superliga-landmandsmøde i Odense
Tak for besøget
Disclaimer notice  Ι  Privatlivspolitik