LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

Du er her: FMC Agricultural Solutions / Teknisk service / Nyheder / FMC Agricultural Solutions byder velkommen til Lieselotte De Bruyne i en nyoprettet stilling som Market Development Manager for FMC Nordic

FMC Agricultural Solutions byder velkommen til Lieselotte De Bruyne i en nyoprettet stilling som Market Development Manager for FMC Nordic

Oprettet dato: 12. februar 2021

Lieselotte er født i Belgien. Med sig til FMC bringer hun foruden erfaring i biologiske produkter også et stort kendskab til udfordringerne ved en succesrig implementering af IPM (Integrated Pest Management program).

Det overordnede fokus i Lieselotte de Bruynes nye rolle vil blive rettet mod udvikling af strategier for bæredygtige løsninger til landbruget. Lieselotte skal tillige bistå det nordiske team i at yde support til at imødekomme dansk landbrugs krav om anvendelse af nye innovative planteværnsmetoder.

Lieselotte har en Mastergrad i ”Bio Engineering” og en PhD i ”Applied Biological Sciences” fra Ghent University i Belgien.

Hun kommer fra en stilling som Global Product Manager Plant Health ved Biobest Group, hvor hun deltog i produktudvikling samt i lancering og markedsføring af biopesticider til drivhusafgrøder. Biobest Group hører til blandt verdens markedsførende virksomheder inden for biologiske planteværnsmidler.

- Jeg har en passion for bæredygtigt landbrug og jeg er imponeret over FMC’s inhouse R&D og virksomhedens produktportefølje.

- Jeg er glad for at blive en del af det dynamiske og kompetente team i FMC’s nordiske region Jeg tror, at min erfaring med udvikling af biologiske produkter vil hjælpe mig med at forstå de udfordringer, som landbrugerne er oppe imod på dette område, og jeg ser frem til at bidrage med nye og bæredygtige løsninger til de lokale landbrugere, udtaler Lieselotte.

Lieselotte De Bruyne indledte sit nye job i det nordiske team i januar fra sin hjemmearbejdsplads i UK. Senere på året rejser hun til Danmark til den nye arbejdsplads i Hørsholm i FMC’s europæiske udviklingscenter.

 

 

 

Plantebeskyttelsesmidler skal anvendes på forsvarlig måde. Læs altid etiketten og oplysninger om produktet før anvendelse.
Vær opmærksom på de advarselssætninger og advarselssymboler, der fremgår af etiketten.

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.dk uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.

 

 

Dansk Planteværn