LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

Du er her: FMC Agricultural Solutions / Teknisk service / Nyheder / Azaka® - nyt svampemiddel med god effekt på knoldbægersvamp

Azaka® - nyt svampemiddel med god effekt på knoldbægersvamp

Oprettet dato: 7. september 2016

God økonomi for landmanden

Forsøgsresultater fra 2015 viser, at der for landmanden er god økonomi i at bekæmpe svampe i vinterraps. FMC har netop introduceret et nyt produkt, som er særdeles velegnet til svampebekæmpelse omkring blomstring i raps.

Forsøgsresultater med svampebekæmpelse i vinterraps i 2015 og foreløbige resultater fra 2016 viser, at der er god økonomi i at bekæmpe svampe i vinterraps.

Landmanden tjener typisk 2 til 3 hkg/ha på at bekæmpe svampesygdomme. Forsøgene viser endvidere, at klassiske aktivstoffer som tebuconazol og azoxystrobin stadig er vigtige aktivstoffer, når det handler om at bekæmpe svampe i raps.

FMC har netop fået godkendt og introduceret et nyt produkt til svampebekæmpelse. Produktet, som hedder Azaka®, indeholder 250 g/l azoxystrobin, og er dermed en særdeles attraktiv blandingspartner i bekæmpelsen af svampesygdomme i raps.

Forsøg viser også, at en indsats med Azaka® omkring blomstring i raps, er særlig effektiv til bekæmpelse af knoldbægersvamp og skulpesvamp, ligesom produktet har vist god effekt på bekæmpelse af rustsygdomme i korn.

Læs mere om produktet Azaka® .

Se forsøgsresultater fra 2015 nedenfor.

 

3 forsøg med svampebekæmpelse og vækstregulering forår i vinterraps 2015.

 

Plantebeskyttelsesmidler skal anvendes på forsvarlig måde. Læs altid etiketten og oplysninger om produktet før anvendelse.
Vær opmærksom på de advarselssætninger og advarselssymboler, der fremgår af etiketten.

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.dk uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.

 

 

Dansk Planteværn