LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

Du er her: FMC Agricultural Solutions / Teknisk service / Nyheder / Sammensæt dit eget FMC produktkatalog

Sammensæt dit eget FMC produktkatalog

Oprettet dato: 1. oktober 2019

Vælg informationer og produktsider efter behov


FMC har i den seneste tid haft et særligt fokus på udvikling af brugervenlige funktionaliteter på hjemmesiden. Det er nu muligt at sammensætte sit helt eget FMC produktkatalog med de informationer og opdaterede produktsider, som er relevante for dig.
 
FMC opdaterer og udvikler løbende hjemmesiden - fmcagro.dk. Som noget helt nyt har du nu mulighed for, på en nem og overskuelig måde, at sammensætte dit eget FMC produktkatalog med lige præcis de informationer og produktsider, som er relevante for dig.
 
For at sammensætte dit eget produktkatalog, skal du blot med et flueben markere de produktsider, som du gerne vil printe og klikke på ”Download PDF”. Herpå genereres et katalog med præcis de produktsider, som du har valgt. På den måde får du kun den information, som er relevant for dig, og hvis du samtidig trives bedst med en printet version, så sparer du print af et helt katalog til fordel for de valgte produktsider.

Se videoen - Sammensæt dit eget FMC produktkatalog:

Et online produktkatalog giver en lang række fordele. Udover kun at modtage relevant information og undgå print af et helt katalog, er online produktsiderne altid opdateret med de seneste tal og den nyeste viden.
 
Den brugervenlige funktionalitet ”Sammensæt dit eget produktkatalog” er udviklet med henblik på at sikre relevant, opdateret og nem adgang til information om FMCs produktsortiment for FMCs forhandlere, landmænd, landbrugskonsulenter, landbrugsstuderende og andre med interesse for FMC og landbruget.
 
Sammensæt dit eget FMC produktkatalog her
 
 
  
Online FMC produktkatalog med aktuel oversigt
 
FMC online produktkatalog indeholder som standard en for- og bagside, om FMC, en oversigt over aktuelle produkter og relevante afgrøder, kontaktpersoner og vækststadier for forskellige afgrøder.
 
Produktblade og tabeller kan du selv frit vælge ved at markere produktnavnet.

         

Etiketter indgår ikke i kataloget men kan hentes på de enkelte produktsider på hjemmesiden.
 
Hent etiketter på produktsiderne: https://www.fmcagro.dk/dk/teknisk_service/etiketter__sikkerhedsdatablade/


 

Plantebeskyttelsesmidler skal anvendes på forsvarlig måde. Læs altid etiketten og oplysninger om produktet før anvendelse.
Vær opmærksom på de advarselssætninger og advarselssymboler, der fremgår af etiketten.

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.dk uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.

 

 

Dansk Planteværn