LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

Video rådgivning

Etiketudvidelse
af Cuadro® NT

Maj 2021

Cuadro® NT må nu anvendes med op til 1,2 l/ha til vækstregulering i alle arter af frøgræs. Michael Rose går i marken og fortæller om etiketudvidelsen samt giver gode råd til effektiv vækstregulering.

Se video på YouTube

Udvidet anvendelse af Centium® til roer

Juni 2020

Centium® 36 CS er netop blevet registreret til anvendelse i roer og rødbeder, og ukrudtsmidlet må anvendes både før fremspiring og som et bladmiddel, når roerne har udviklet to løvblade.

Se video på YouTube

Forsøg i vårbyg

25-06-2020

FMCs tekniske ekspert, Michael Petersen Rose, har været en tur i en forsøgsmark i Skørping, Nordjylland og rådgiver her om ukrudtsbekæmpelse i vårbyg.

Se video på YouTube

Agri Farm Week 2020

11-06-2020

FMCs tekniske ekspert, Michael Petersen Rose, har været en tur i forsøgsmarken og fortæller her om FMCs parceller og strategier samt den nye LQM®-teknologi.

Læs mere om Agri Farm Week 2020

Ukrudtsbekæmpelse i vinterraps

17-06-2020

Vær på forkant med ukrudtsbekæmpelse i næste år vinterraps. FMC konsulent, Michael Petersen Rose, giver råd og strategiforslag til ukrudtsbekæmpelse i vinterraps.

Læs mere Centium® 36 CS

Ukrudtsbekæmpelse i vårbyg

11-06-2020

FORSØG - Foreløbige resultater fra forsøg med ukrudtsbekæmpelse i vårbyg. Mød FMC ekspert i marken, der vurderer forsøg i Vollum Østermark, Jylland.

Se video

Bekæmp ukrudt i hestebønner

09-06-2020

FORSØG - Foreløbige resultater fra forsøg med ukrudtsbekæmpelse i hestebønner. FMC ekspert går i marken og vurderer forsøg fra Fyn.

Se video

Ukrudtsbekæmpelse i majs

12-05-2020

Border® 100 SC er fundamentet i bekæmpelsen af ukrudt i majs. Produktet er yderst skånsom overfor majsen og blandbart med alle relevante majsukrudtsmidler.

Se video

Hvedekampen 2020 - strategier

09-05-2020

Hvedekampen 2020 VKST's årlige hvedekamp på Lolland er i gang. Få indsigt i FMCs strategier i kampen om dyrkning af hvede med det højeste nettoudbytte.

Se resultater fra 2019

Ukrudtsbekæmpelse i kartofler

09-05-2020

Novitron® DAM TEC TM er en original to-komponent formulering til bekæmpelse af ukrudt i kartofler og bælgplanter. Mød FMC ekspert i marken.

Se video

Vækstregulering i vintersæd

09-05-2020

Cuadro® NT anvendes til vækstregulering af korn og frøgræs. Kan anvendes i hele afgrødens strækningsfase. Reducerer lejesæd og øger kvaliteten.

Se video

Vækstregulering i frøgræs

05-05-2020

Cuadro® NT anvendes til vækstregulering af korn og frøgræs. Fleksibel vækstreguleringsmiddel, der reducerer lejesæd og øger kvaliteten.

Se video

Bekæmpelse af ukrudt i vårsæd

21-04-2020

Express® 50 SX® og Express® Gold 33 SX® anvendes til effektiv ukrudtsbekæmpelse af tokimbladet ukrudt i korn uden udlæg.

Se video

Bekæmpelse af ukrudt i roer

03-04-2020

Centium® 36 CS bekæmper tokimbladet ukrudt i en lang række bredbladede afgrøder bl.a. vinterraps, roer, kartofler og spinat.
Mød FMC ekspert i marken.

Se video

Bekæmp ukrudt i hestebønner

02-04-2020

Novitron® DAMT TEC TM er en original to-komponent formulering til bekæmpelse af ukrudt i kartofler og bælgplanter.
Mød FMC ekspert i marken.

Se video

Sammensæt dit eget katalog

31-10-2019

Sammensæt dit eget FMC katalog på FMCS hjemmeside med de informationer og opdaterede produktsider, som er relevante for dig.

Sammensæt FMC katalog her

Præcisionsvægt til granulater

31-10-2019

FMC erstatter målebæger med præcisionsvægt for at øge nøjagtigheden ved dosering af WG-formulerede herbicider. Se vejning af Express® 50 SX®.

Se video

Ukrudtsarter i vintersæd

31-10-2019

FMC konsulent, Michael Petersen Rose, går en tur i marken og har fokus på ukrudtsarter i vintersæd og beregning af dosering ved brug af Express® 50 SX®

Se video

Plantebeskyttelsesmidler skal anvendes på forsvarlig måde. Læs altid etiketten og oplysninger om produktet før anvendelse.
Vær opmærksom på de advarselssætninger og advarselssymboler, der fremgår af etiketten.

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.dk uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.

 

 

Dansk Planteværn